LOIS Modern Infrastructure

Simplifying access

IT-drift i molnet

Har du din Visma ERP-lösning eller ditt lönesystem på din egen server? Låt oss ta över operationen och få upp dem i molnet. Du får hög säkerhet, en tydlig budget, du behöver inte investera i anställda eller maskiner, systemen är alltid uppdaterade och du kan arbeta när du vill var du vill. Kontakta en av våra rådgivare och vi hjälper dig på väg till molnet.

 

Jag vill bli kontaktad

 

 

 

 

Drift för företagsapplikationer i molnet

Vill du arbeta smartare samtidigt som du undviker stora investeringar i både programvara och hårdvara? Då kan vår service, LOIS Modern Infrastructure, vara lösningen för dig. Med operativsystemet kan du flytta befintliga affärsprogram från interna servrar till Microsoft Cloud. Plattformen är baserad på Microsoft Azure-teknik som företag runt om i världen använder för säker och effektiv drift.

LOIS Modern Infrastructure

LOIS Modern Infrastructure är en molnbaserad lösning för att köra dina applikationer. Du behöver inte investera i egna servrar, hårdvaror och egna anställda för drifting. Vi flyttar dina applikationer, till exempel. Visma Global, Visma Business eller lönesystem säkert i molnet så att du kan koncentrera dig på din kärnverksamhet.


Vi hjälper er med hela processen

Vill du flytta er IT-drift upp i molnet?

 

 

 

 

FÖRDELAR MED DRIFT I SKYN

  • Förutsägbara kostnader.
  • En plats att hantera när det gäller stöd till dina affärssystem.
  • Alltid uppdaterade servrar och applikationer.
  • Moderna och flexibla produkter.
  • Hög akademisk nivå.
  • Skalbara IT-lösningar.
  • Säker och säker.
  • Jobb där du vill, när du vill.
AZURE BACKUP

Genom att säkerhetskopiera dina data upp till molnet behöver du inte längre oroa dig för att förlora dem. Azure sparar mer säkerhetskopiering av dina data. Uppgifterna är väl säkrade vid överföring och under lagring. Azure Backup har en garanterad 99,9% tillgänglighet garanti, så du kan lita på problemfri drift.

Du får en flexibel och skalbar IT-lösning, som gör att du kan uppgradera kapaciteten och utöka din IT-infrastruktur efter behov. Du betalar för vad du spenderar och behöver inte investera innan du måste.


ERP-system

Amesto Solutions är Nordens största leverantörer av affärssystem från Visma Software. Hos oss finns konsulterna, kunskapen och portföljen för att vara en heltäckande samarbetspartner för ert företags ERP-behov. Våra programvaror omvandlar tidigare manuella processer till moderna och digitala affärsredskap....
ERP-system
 

CRM-system

Amesto Solutions är en av Nordens största leverantörer av CRM-system. CRM står för “Customer Relationship Management” och innefattar precis som det låter, omhändertagandet av kunder. Det används för att hantera interaktionen med nuvarande och blivande kunder.
CRM-system

HAR DU FRÅGOR? #ASKMORE

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning

Kontakta mig