LOIS Modern Infrastructure

Simplifying access

IT-drift i molnet.

Har du din Visma ERP-lösning eller ditt lönesystem på din egen server? Låt oss ta över operationen och få upp dem i molnet. Du får hög säkerhet, en tydlig budget, du behöver inte investera i anställda eller maskiner, systemen är alltid uppdaterade och du kan arbeta när du vill var du vill. Kontakta en av våra rådgivare och vi hjälper dig på väg till molnet.

Jag vill bli kontaktad

Simplifying access

IT-drift i molnet.

Har du din Visma ERP-lösning eller ditt lönesystem på din egen server? Låt oss ta över operationen och få upp dem i molnet. Du får hög säkerhet, en tydlig budget, du behöver inte investera i anställda eller maskiner, systemen är alltid uppdaterade och du kan arbeta när du vill var du vill. Kontakta en av våra rådgivare och vi hjälper dig på väg till molnet.

Jag vill bli kontaktad

Drift av dina affärsapplikationer

LOIS Modern Infrastructure.

Vill du arbeta smartare och samtidigt undvika stora investeringar i både programvara och maskinvara? Då kan vår drifttjänst LOIS Modern Infrastructure vara lösningen för dig. Med den här drifttjänsten kan du flytta befintliga affärsapplikationer från interna servrar till Microsoft Cloud. 

Plattformen bygger på Microsoft Azure-tekniken, som företag över hela världen använder sig av för säker och effektiv drift. Vi hjälper dig att flytta Visma Business, Visma Global eller lönesystemet till molnet på ett säkert sätt.

 

 

Drift för företagsapplikationer i molnet.

Vill du arbeta smartare samtidigt som du undviker stora investeringar i både programvara och hårdvara? Då kan vår service, LOIS Modern Infrastructure, vara lösningen för dig. Med operativsystemet kan du flytta befintliga affärsprogram från interna servrar till Microsoft Cloud. Plattformen är baserad på Microsoft Azure-teknik som företag runt om i världen använder för säker och effektiv drift.

LOIS Modern Infrastructure

LOIS Modern Infrastructure är en molnbaserad lösning för att köra dina applikationer. Du behöver inte investera i egna servrar, hårdvaror och egna anställda för drifting. Vi flyttar dina applikationer, till exempel. Visma Global, Visma Business eller lönesystem säkert i molnet så att du kan koncentrera dig på din kärnverksamhet.


Vi hjälper er med hela processen

Vill du flytta er IT-drift upp i molnet?

Allt du behöver hos en och samma leverantör.

Hos oss får du EN kontaktpunkt att vända dig till som gäller både för din servermiljö och för dina applikationer, exempelvis Visma Global, Visma Business, Visma Lön, Huldt & Lillevik Lön och Office 365. Du slipper vända dig till flera olika partner för driften av servrar, support och underhåll i ditt affärssystem, vilket inte bara förenklar ditt jobb utan även gör lösningen säkrare.

FÖRDELAR MED ATT FLYTTA DRIFTEN TILL MOLNET

  • Förutsägbara kostnader.
  • En plats att vända sig till för support på dina affärssystem.
  • Alltid uppdaterade servrar och applikationer.
  • Moderna och flexibla produkter.
  • Hög nivå av professionalism.
  • Skalbara IT-lösningar.
  • Säkert och tryggt.
  • Arbeta var du vill, när du vill.

Azure Backup

Genom att säkerhetskopiera dina data till molnet behöver du inte längre oroa dig över att de ska gå förlorade. Azure lagrar nämligen flera säkerhetskopior av dina data. Informationen säkras vid överföringen och under lagringen. Azure Backup har en garanterad tillgänglighetsgaranti på 99,9 %, och du kan därför lita på att driften är problemfri.


Beställ kartläggning

Det är enkelt att komma igång.

Vi hjälper dig med hela processen, från kartläggning av din befintliga lösning, flytt av affärsapplikationer, löpande drift och support. Allt börjar med en icke-bindande kartläggning av ditt företags befintliga lösningar.

1. Kartläggning

Vi går igenom dina befintliga IT-lösningar. Testet kartlägger dina affärsbehov och möjligheter.


2. Få offert

Baserat på kartläggningen skapar vi en offert som tar hänsyn till affärsbehoven och gör en kostnadsberäkning av den rekommenderade lösningen.


3. Flytt

Vi för över dina applikationer till en säker och mer lönsam lösning på ett säkert sätt. Flytten sker utan risk för dataförlust eller stilleståndstid.


4. Nu är du igång

Din driftlösning är klar att använda redan nästa dag, och supporten är bara en knapptryckning eller ett telefonsamtal bort.


ERP-system

Amesto Solutions är Nordens största leverantörer av affärssystem från Visma Software. Hos oss finns konsulterna, kunskapen och portföljen för att vara en heltäckande samarbetspartner för ert företags ERP-behov. Våra programvaror omvandlar tidigare manuella processer till moderna och digitala affärsredskap....
ERP-system
 

CRM - SuperOffice

Med ett CRM system ökar ni försäljning, kundnöjdhet och skapar mätbara resultat.
Läs mer

HAR DU FRÅGOR? #ASKMORE

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning

Kontakta mig