LOIS Integration Engine

SIMPLIFYING workflow

LOIS Integration Engine.

En säker, molnbaserad integrationsplattform som sömlöst kopplar ihop dina applikationer. Du slipper investera i egna servrar och du slipper tänka på drift och underhåll.

Boka rådgivning

SIMPLIFYING workflow

LOIS Integration Engine.

En säker, molnbaserad integrationsplattform som sömlöst kopplar ihop dina applikationer. Du slipper investera i egna servrar och du slipper tänka på drift och underhåll.

Boka rådgivning

Simplifying workflow

Ett enklare sätt att integrera system.

LOIS Integration Engine är en plattform där du kan utveckla och drifta dina integrationer. Här kan du samla alla dina integrationer, du slipper investera i egna servrar, lägga tid på patchning och uppdateringar. Dessutom ingår GDPR-funktionalitet och support. 

Vad får du med LOIS Integrations Engine?

Effektivare affärsverksamhet.

  • Ett privat Customer Cloud på Microsoft Azure-plattformen
  • Ett system som utgångspunkt för utveckling
  • Avancerad inloggning och övervakning av dina applikationsintegrationer
  • Tillgång till portal för översikt över historik och länkparametrar
  • Identitetskontroll via Azure AD - ADAL
  • Azure DevOps Development Management CI / CD
  • Versionshantering, så att flera utvecklare kan stödja lösningen
  • GDPR-hantering/kontroll

Varför en integrationsplattform?

Fördelen med att integrera på LOIS-plattformen är att Amesto tar 100 procent ansvar för drift och upptid för lösningen, och inte bara integrationskoden. Systemet övervakas kontinuerligt av vårt supportteam. Om det uppstår ett fel, rapporterar systemet automatiskt felet till vårt supportteam, som direkt kan börja felsöka.

Hur fungerar integrationsplattformen?

När du blir kund på plattformen får du ett system som passar för lösningen som du har valt. Systemet levereras i ett Customer Cloud, som har den nödvändiga datorkraften för att slutföra integrationen. Varken system eller molnet är kopplat till en viss server, utan körs på delade resurser i Amestos Cloud Center på Microsoft Azure-plattformen.

LOIS Modern Infrastructure

Vill du arbeta smartare samtidigt som du undviker stora investeringar i både programvara och hårdvara? Då kan vår service, LOIS Modern Infrastructure, vara lösningen för dig.
Mer om Infrastructure
 

LOIS Modern Workplace

Vi är en Microsoft Partner och har arbetat med Microsoft-lösningar i årtionden och vet produkterna i detalj. Det gör oss till en säker partner när Microsofts teknik ska introduceras. Vi kan hjälpa dig att optimera användningen av Office 365.
LOIS Modern Workplace

En helhetsleverantör & samarbetspartner

 

BI & Analytics

Nödvändiga insikter baserad på fakta och inte bara magkänsla! Vi kan hjälpa dig att bearbeta rådata från olika datakällor till information som genom analys ger verklig insikt - för de bästa besluten.
BI & Analytics
 

Företagssystem

Smarta lösningar och effektiv användning av tid skapar konkurrenskraft. I över 20 år har vi arbetat för att förenkla affärsprocesser och leverera systemlösningar till nordiska kunder inom ERP, CRM och HRM. Med vår vision: Simplifying business.
Företagssystem
 

Event

Vill du hålla dig uppdaterad på vad som händer inom de olika affärsområdena eller vill skaffa dig djupare kunskap inom ett specifikt ämne? Välkommen till Amesto Academy!
Amesto Event

HAR DU FRÅGOR? #ASKMORE

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning

Kontakta mig