Infrastruktur & Managed Services

Värdeskapande OUTSOURCING

Infrastruktur & Managed Services

Worldwide outsourcing with Amesto Cloud

Managed Services.

Amesto är en komplett tjänsteleverantör som driftar applikationshantering, infrastruktur och kringutrustning hos våra kunder. Som kund hos oss får du tillgång till LOIS teknologiplattform och en rad molntjänster som kan skalas upp och ner i enlighet med dina behov. Vi kallar det värdeskapande outsourcing för våra kunder. För att säkerställa att våra kunder får en global räckvidd. Med vår vision: Simplifying business

Simplifying business. Simplifying Life.

Fördelar med IT-drift i molnet

  • Förutsägbara kostnader.
  • Du behöver inte dyra servrar som tar mycket utrymme och behöver drivas.
  • Skalbar IT-lösning.
  • Du undviker stora investeringar i både programvara och hårdvara.
  • Kostnaderna flyttas till driftsbudgeten.
  • Ökad säkerhet och stabil drift med min. 98,8% upptid
Kontakta oss för ett möte

Låt oss ta över och spara värdefull tid

Komplett samarbetspartner

Amesto säkerställer att hårdvara och mjukvara fungerar och är uppdaterat så att företagets interna IT-avdelning kan spendera tid på tjänster, lösningar och strategi som ger affärsvärde. Med våra operativa tjänster behöver du inte spendera tid, ansträngningar eller anställda som kör infrastruktur, applikationer eller hanteringsmaskiner som misslyckas. Vi har alltid någon som kan hjälpa. Våra tjänster är öppna 24/7.

Du betalar inte mer än för faktisk användning. Dessutom kan du vara säker på att säkerhet, vidareutveckling och hantering av personuppgifter tas hand om. Vi tillhandahåller en kontaktpunkt, samarbetsverktyg och support på alla våra operativa och fotograferingstjänster. Drifttjänsterna skalas upp och ner i enlighet med dina behov och du betalar bara för faktisk användning.

LOIS Integration Engine

Läs mer
 

LOIS Modern Infrastructure

Vill du arbeta smartare samtidigt som du undviker stora investeringar i både programvara och hårdvara? Då kan vår service, LOIS Modern Infrastructure, vara lösningen för dig.
Mer om Infrastructure
 

LOIS Modern Workplace

Vi är en Microsoft Partner och har arbetat med Microsoft-lösningar i årtionden och vet produkterna i detalj. Det gör oss till en säker partner när Microsofts teknik ska introduceras. Vi kan hjälpa dig att optimera användningen av Office 365.
LOIS Modern Workplace
 

 

 

 

 

 

Simplifying through insight.

 

Amesto ska vara känt för att leverera värde och resultat genom insikt.

Insikt genom medarbetare
Våra medarbetare är experter. De besitter detaljkunskaper inom sitt ämnesområde som gör att de kan ställa relevanta frågor. De utmanar, förbättrar och skapar värde för kunderna.

Insikt genom teknik
Vi använder tidigt ny teknik som omvandlar data till insikt. För oss och för kunden.

 

Kombinationen gör oss till uppskattade rådgivare.


En helhetsleverantör

 

BI & Analytics

Nödvändiga insikter baserad på fakta och inte bara magkänsla! Vi kan hjälpa dig att bearbeta rådata från olika datakällor till information som genom analys ger verklig insikt - för de bästa besluten.
BI & Analytics

Företagssystem

Smarta lösningar och effektiv användning av tid skapar konkurrenskraft. I över 20 år har vi arbetat för att förenkla affärsprocesser och leverera systemlösningar till nordiska kunder inom ERP, CRM och HRM. Med vår vision: Simplifying business.
Företagssystem

Tjänster & Rådgivning

Vi erbjuder konsulttjänster som rådgivning, support, utbildning, projektledning, installationer, integration och implementering av produkter från b.la. Visma, SuperOffice, Sympa och på egen programvara.
Tjänster & Rådgivning
 

Om oss

Vi är en nordisk helhetsleverantör av företagssystem och specialister på att digitalisera er verksamhet. Hos oss arbetar erfarna konsulter inom systemlösningar, projektledning, rådgivning och IT.
Läs mer

HAR DU FRÅGOR? #ASKMORE

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning

Kontakta mig