Trigga engagemang på ett nytt sätt med &Frankly

&frankly är en molnbaserad tjänst som på ett innovativt sätt gör det möjligt att kontinuerligt ta pulsen på verksamheten och trigga organisationen i rätt riktning. Alltid med samma övergripande ambition – att locka fram fler leenden på jobbet. För leenden är inte bara en vinst för den som bär på det, utan även för bolaget som lockar fram dem.

&Frankly är ett innovativt verktyg för att driva engagemang på arbetsplatsen

Engagemang är högst upp på önskelistan för nästan alla med ansvar för HR. Studier visar att engagemang på arbetsplatsen ökar produktiviteten, ger en lägre sjukfrånvaro och främjar kreativa medarbetare. &Frankly hjälper dig att ta pulsen på ditt företag!

Kundreferens: Aker Biomarine

Norska Aker Biomarine hade tittat på flera olika lösningar för medarbetarengagemang, men föll för &Frankly då det var användarvänligt, visuellt och innehållet i standardfrågorna var genomtänkta. Aker använder &Frankly för att sätta engagemang och trivsel på agendan, samtidigt som de får relevanta nyckeltal för HR och ledning.

&Frankly hjälper dig att lyckas!

  • Hade dina medarbetare sökt samma jobb idag?
  • Vad motiverar dina medarbetare?
  • Vad saknar dina medarbetare i sina nuvarande roller?
  • Vill du ha ett sätt att konkret mäta företagets kultur?

Kontakta oss via formuläret här bredvid så berättar vi mer!

Cloud Partner of the year | Amesto Solutions"Cloud Partner of the Year" 

Motivering till priset är enligt Visma "Partnern bearbetar med engagemang, kompetens och fokus marknaden för att finna nya kunder till Visma.net. Partnern har en dedikerad satsning på Visma.net såväl i Sverige som i Norden, vilket också visar sig i resultaten."