HRM, CRM, affärssystem - en komplett lösning

 

Är ni på jakt efter nya lösningar för dataflödena på ert företag? Vår position är unik då vi kan hjälpa er med förstklassiga och heltäckande lösningar på HRM-sidan, men vi arbetar också med alla andra dataflöden som påverkar er. Vare sig det handlar om ekonomi- och logistikstyrning, ärendehantering, CRM eller automatiserad marknadsföring så kan vi vara er enda - dessutom nordiska - partner! Vi har mångårig erfarenhet från många olika branscher och klarar av att hjälpa bolag i alla olika storlekar och därmed med olika behov.

 

Och självklart så är alla tjänster vi levererar säkrade inför kommande GDPR-förordningar under våren 2018.

Sympa HR

Sympa sparar tid och effektiviserar driften av din verksamhet så att du kan fokusera på personalutveckling och andra uppgifter som faktiskt skapar direkt värde. 

Det finns renodlade systemstöd för enskilda processer och HR-system som täcker många delar, men få som täcker allt - Sympa är ett molnbaserat HR-system som ger dig alla personalrelaterade processer i en heltäckande vy.

Läs mer om Sympa HR

&Frankly

Trött på stora matiga medarbetarundersökningar en gång om året där insatserna ändå rinner ut i sanden ett par månader senare?

Med &Frankly får du en pulsmätare som låter dig enkelt och kontinuerligt att ta tempen på din organisation. Engagerade medarbetare är värdefulla medarbetare!

Läs mer om &Frankly

SalesScreen

Visualisera, motivera och håll dina medarbetare i loopen med vad som händer på företaget - SalesScreen hjälper dig med allt detta på ett enkelt och överskådligt sätt!

Läs mer om SalesScreen

Cloud Partner of the year | Amesto Solutions"Cloud Partner of the Year" 

Motivering till priset är enligt Visma "Partnern bearbetar med engagemang, kompetens och fokus marknaden för att finna nya kunder till Visma.net. Partnern har en dedikerad satsning på Visma.net såväl i Sverige som i Norden, vilket också visar sig i resultaten."