HRM-system

Letar du efter ett nytt HRM-system?

HRM-system

Amesto Solutions samarbetar med speciellt utvalda leverantörer som Sympa och &Frankly för att kunna tillhandahålla dig med en komplett lösning som täcker hela processen från anställning, via talanghantering och vidareutbildning till uppsägning och pensionering.

Boka rådgivning

Skapa ett "Awesome place to work" med ett modernt

HRM-system

Är personalen er viktigaste resurs? Ligger det då i er strategi hur ni ska få era anställda att trivas, bidra och utvecklas så mycket det bara går? Driver ni ett tjänste- eller produktionsföretag? Kanske borde ni driva ett personalutvecklingsföretag?

Vi på Amesto har visionen ”Awesome place to work”. Vi tror att när medarbetarna trivs på arbetet så kommer också våra kunder trivas hos oss.

Human Resource Managment

Vad är HRM?

HRM är en förkortning av ”Human Resource Management” eller med andra ord; konsten att leda och utveckla personalen.

Ibland kan det räcka med en inspirerande ledare, en spännande vision eller en produkt/tjänst som de anställda tror på eller tycker är särskilt spännande. Men, allt som oftast behöver företag hjälp med att på ett strukturerat sätt leda och utveckla personalen. Ett HRM-system gör det möjligt för er att förverkliga era målsättningar och strategier kopplade till personalen.

 

 

 

 

 

 

Ett stöd vid er on-boarding

Simplifying your HR

Amesto har som mission ”Simplifying Business”, genom att digitalisera och förenkla våra kunders affärsprocesser.

Vi erbjuder också programvara inom HRM – Sympa HRM.

Området HR är stort och utmaningarna finns på många olika plan. Sympa HRM hjälper er att strukturera och effektivisera allt från ”Hire to Retire”. Rekrytering, On-boarding, karriärutveckling, kompetenser, utvecklingssamtal mm mm.


Sympa

Det är människorna och deras egenskaper som gör att din verksamhet skiljer sig från mängden och faktiskt lyckas. Sympa HR hjälper dig genom hela flödet - från anställning, via kompetensutveckling till uppsägning.
Sympa HR
 

Om oss

Vi är en nordisk helhetsleverantör av företagssystem och specialister på att digitalisera er verksamhet. Hos oss arbetar erfarna konsulter inom systemlösningar, projektledning, rådgivning och IT.
Läs mer
 

&Frankly

&Frankly är en molnbaserad tjänst som på ett innovativt sätt gör det möjligt att kontinuerligt ta pulsen på verksamheten och trigga organisationen i rätt riktning.
&Frankly

DP-Organizer

DPOrganizer är ett Data Protection Management Software som hjälper er med kartläggning, visualisering, rapportering och aktivitetshantering. Priset börjar från 1000 kronor i månaden för företag med upp till tio anställda, men verktyget är mycket skalbart även för större koncerner.
Läs mer

Experter på HRM

#Askmore

Amesto ser fram mot att få träffa er och diskutera hur vi kan stötta er i era ambitioner att få de allra nöjdaste medarbetarna. Boka en kostadsfri rådgivning redan idag. 

Kontakta oss

ERP-system

Amesto Solutions är Nordens största leverantörer av affärssystem från Visma Software. Hos oss finns konsulterna, kunskapen och portföljen för att vara en heltäckande samarbetspartner för ert företags ERP-behov. Våra programvaror omvandlar tidigare manuella processer till moderna och digitala affärsredskap....
ERP-system
 

CRM-system

Amesto Solutions är en av Nordens största leverantörer av CRM-system. CRM står för “Customer Relationship Management” och innefattar precis som det låter, omhändertagandet av kunder. Det används för att hantera interaktionen med nuvarande och blivande kunder.
CRM-system

BI- och Rapporteringssystem

Vi tillhandahåller rapporterings- och analyssystem (Business Intelligence) där du enkelt kan extrahera alla nödvändiga rapporter som du behöver ha full kontroll och kontroll över din verksamhet!
BI - och Rapportering

Tjänster & Rådgivning

Vi erbjuder konsulttjänster som rådgivning, support, utbildning, projektledning, installationer, integration och implementering av produkter från b.la. Visma, SuperOffice, Sympa och på egen programvara.
Tjänster & Rådgivning
 

HAR DU FRÅGOR? #ASKMORE

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning

Kontakta mig