Trött på manuell utläggshantering?

Digitalisera era utlägg!

Manuella processer är tidskrävande och svårhanterliga

Ta en bild på ditt kvitto.

Trött på att fylla i exceldokument för att hålla koll på dina kvitton? Ta en bild med din mobiltelefon genom appen, registrera dina utlägg och reseräkningar direkt i en programvara, som sen går vidare till godkännande och som underlag för utbetalningar. Smidigare kan det inte bli! Dina utlägg skickas i ett elektronsikt attestflöde till din chef för att godkännas. Därefter kan ett underlag tas ut för utbetalningen till lön.

 

 

 

 

 

 

ATTESTERA VIA MOBILEN

Visma.net Approval

Visma.net Approval gör det möjligt att attestera fakturor och utlägg online eller via mobilen.

Nyttja snabb och enkel åtkomst via webben eller attestera via en komplett översikt över alla poster direkt i mobilen.

Visma.net Approval är en integrerad del av Visma.net och tillgänglig via Visma Document Center för Visma Business och Visma Global.

 

Läs mer om Visma.net Approval

 

Komplettera med fler produkter från

Visma

Visma.net Autopay

Reducera tiden ni lägger på manuell hantering av upp- och nedladdning av bankfiler. Med Autopay hanteras elektroniska betalningar och banktransaktioner direkt i affärssystemet.
Läs mer

Visma Document Center

Elektronisk fakturahantering (EFH) underlättar arbetet, sänker kostnaderna och frigör personella resurser.
Läs mer

Visma Autoinvoice

Elektronisk faktura, e-faktura eller EHF faktura, kärt barn har många namn. AutoInvoice är som en Schweizisk kniv, mångsidig men enkel att använda, oavsett om Visma Business, Visma.net eller Visma Global är ditt affärssystem.
Läs mer

#askmore

Simplifying your business.

Integrationer

Vårt eget utvecklingsteam har lång erfarenhet av att bygga integrationer mot olika system. Oavsett om det gäller behov för import, export eller en sömlös integration åt båda håll.
Integrationer

Fakturahantering (EFH)

Det finns många e-faktura lösningar skräddarsydda för olika behov. På Amesto Solutions kan du välja mellan flera olika e-fakturalösningar.
Elektronisk Faktura

Logistik

God lagerstyrning och lagerhantering är avgörande för den dagliga driften och vinsten för alla företag med logistikbehov. Med våra programvaror kan du revolutionera lagerhanteringen i ditt företag. Du får full kontroll, ökad vinst, balanserad inventering.
Logistik, Produktion & Projekt

SVÅRT ATT VETA VILKEN LÖSNING DU SKA VÄLJA?

Boka rådgivning

Att byta ut sina manuella processer kan vara en stort för de allra flesta företag - det är ingen hemlighet. Därför är det viktigt att välja en partner som du känner dig bekväm med. Vi har implementerat finansiella och logistiksystem på flera tusen företag i Norden.

Våra lösningsrådgivare och konsulter har inte bara höga yrkeskunskaper utan också branschkunskaper som gör att vi kan förstå våra kunders utmaningar och behov. Boka ett rådgivning med oss ​​och vi kan hjälpa dig att ta reda på vilken lösning som bäst passar ditt företag!

HAR DU FRÅGOR? #ASKMORE

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning

Kontakta mig