Visma.net Project Management

Håll koll på era projekt med

Visma.net Project Management.

Visma.net Project Management är integrerat med ekonomisystem Visma.net, Visma Business och Visma Global. Automatiskt integrerat med Google Maps, Google Search, Linkedin och Facebook.

Boka en demo

Håll koll på era projekt med

Visma.net Project Management.

Visma.net Project Management är integrerat med ekonomisystem Visma.net, Visma Business och Visma Global. Automatiskt integrerat med Google Maps, Google Search, Linkedin och Facebook.

Boka en demo

Integrera ditt affärssystem med ditt CRM

Visma.net Project Management.

Visma.net Project Management är en modern SaaS-lösning (Software as a Service) som kombinerar projektledning, resursfördelning och fakturering i en enda ansökan. Systemet lämpar sig för yrkesverksamma, tjänsteföretag, vilket inkluderar reklambyråer, arkitekter, entreprenörer, leverantörer av tekniska tjänster, konsulttjänster och advokatbyråer.

 

Integrationer.

Visma.net Project Management är integrerat med ekonomisystem Visma.net, Visma Business och Visma Global. I praktiken innebär detta att all data behöver bara registreras en gång. Visma.net Project Management hanterar projektkostnaderna från det finansiella systemet och fakturering kommer att ske i Visma.net Project Management, medan order kommer att förbli i det finansiella systemet. Systemet är även automatiskt integrerat med Google Maps, Google Search, Linkedin och Facebook.

 

 

 

Stöd för flera språk.


Användargränssnittet är för närvarande tillgängligt på norska, engelska, finska, tyska, svenska och holländska. Fakturor kan skapas på 11 språk, däribland norska, danska, engelska, finska, franska, italienska, nederländska, portugisiska, ryska, spanska, svenska och tyska.

Det finns även möjlighet att lägga till flera valutor, upp till 161 valutor kan hanteras, och användarna kan ställa in värdet på kontot och fakturor.


Kompletterande produkter.

 

Visma Business

Visma Business är utformat med slutanvändaren i åtanke. Detta innebär att alla i din organisation kan dra nytta av systemet - från ekonomichefer till administratörer.
Visma Business

ERP - Visma.net

Med Visma.net omvandlar ni manuellt arbete till helt automatiserat. Se hur våra kunder sparar både tid och pengar.
Läs mer

Påminnelse & Inkasso

En automatiserad IT-lösning som följer gällande regelverk är en avgörande faktor för en framgångsrik inkassoverksamhet. Vår lösning är flexibel, effektiv och enkel att implementera och använda.
Inkassosystem
 

Reseräkning & Utlägg

Ta en bild med din mobiltelefon genom appen, registrera dina utlägg och reseräkningar direkt i en programvara, som sen går vidare till godkännande och som underlag för utbetalningar. Smidigare kan det inte bli!
Reseräkningar & Utlägg

Experter på digitalisering

#Askmore

På Amesto Solutions är vi experter på digitalisering. Låt oss berätta för dig vad du kan göra för att förenkla er ekonomihantering med stöd av ett bra affärssystem. Boka en kostnadsfri rådgivning redan idag. 

Boka en kostnadsfri rådgivning