Transportbokning med

Unifaun Online och Visma.net

Säljer och distribuerar ditt företag fysiska produkter? Integrera transportadministrations-verktyget Unifaun Online med det molnbaserade affärssystemet Visma.net. Minimera dubbelregistrering av data och vinn mera tid till kärnverksamheten!

Boka demo

Distribution och fysisk försäljning.

Transportbokning med Visma.net och Unifaun Online. Kombinera två av marknadens bästa verksamhetssystem!

 

 

 

 

 

Med rätt verktyg sparar du tid och ökar lönsamheten

Unifaun Online Plus.

Transportbokning ska gå snabbt, enkelt och utan fel. Med Unifaun Online Plus finns alla transportörer uppkopplade och ni som kund väljer den tjänsten som passar er. Både avsändaren och mottagaren får en föravisering med spårningsnummer för spårning av paketet. Minimera intern administration och öka servicenivån mot kunderna!

 

 

 

 

 

Integrationslösning mellan

Visma.net och Unifaun Online Plus.

Dubbelregistrering av leveransinformation är kostsamt. Leveransinformation skickas till Unifaun Online Plus efter att utleveransen är klar. Välj själv om ni vill lägga upp kolli och vikt i Visma.net eller registrera det i Unifaun Online Plus för att sen printa ut transportetiketter. Mottagaren(kunden) får sen en föravisering via e-post.

Kompletterande produkter.

 

Visma.net

Visma.net är ett helt molnbaserat system ett av de första och bästa molnbaserade systemen som riktar sig mot medelstora och stora bolag. Visma.net hjälper dig med enkel och bra rapportering, sänkta personalkostnader och ökad säkerhet.
Läs mer

Sharespine

Sharespine erbjuder i dag standardiserade integrationer och fungerar som ett nav mellan ca 30 webshopleverantörer och Visma.net. Optimal utgångspunkt för din e-handel!
Läs mer

Millnet

En komplett branschlösning för tjänsteproducerande företag - kombinera Millnet Tid & Projekt med molnbaserade Visma.net. Kombinera två av marknadens bästa verksamhetssystem!
Millnet
 

SuperOffice

Amesto Solutions är certifierad partner till SuperOffice och stöttar dig hela vägen från implementering till service. Hitta, vinn och utveckla fler kunder inom alla affärsområden, från försäljning till marknadsföring och kundtjänst.
SuperOffice

HAR DU FRÅGOR? #ASKMORE

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning

Kontakta mig