E-handelslösning med integration till Visma.net

Sharespine.

Visma.net ERP och Sharespine – optimal utgångspunkt för er e-handel!

Boka en demo

Visma.net tätt sammankopplat med din e-handel.

Visma.net passar väldigt bra för företag som på något sätt arbetar med e-handel. Det kan vara som enda kanal för försäljningen eller som en av alla inkommande källor. Genom vårt partnersamarbete med Sharespine kan vi erbjuda integration till runt 20 olika webbshoppar, här återfinns bland annat Wikinggruppen, WOO Commerce, Askås, Magento och Jetpak.

En brygga från Visma.net

Sharespine fungerar som en brygga mellan Visma.net och er nätförsäljning.
Ni kan kopplar samman:

  • Produktdata (texter, bilder, prisinformation och lagersaldo)
  • Orderdata (vem har beställt vad, var och till vilket pris)
  • Kunddata
  • Avstämningen mot betalväxel, så som Klarna, DIBS & Svea Ekonomi
  • Marknadsplatser som Tradera, CDON.COM och FYNDIQ

Genom att koppla samman er näthandel med Visma.net slipper ni många tidskrävande moment och undviker risker för misstag som dubbelarbete alltid medför. I och med de kraftfulla automatiseringsrutiner som finns i Visma.net kan ni skapa ett helt automatiskt flöde för handel på nätet till bokföring och skapande av plocklista på lagret.

Öka försäljningen genom marknadsplatser

Med Sharespine Plugboard kan ni som nämnt även sälja på marknadsplatser. Med marknadsplats menar vi andra e-handelsplatser som förmedlar försäljning av era varor. De står för försäljningen, ni levererar varan. Ni ersätter marknadsplatsen med en provision för sålda varor. Plugboard ser till att automatisera både produkt & orderflödet.

Exempel på kundflöden

Kunden har följande system:
Visma.net med stöd för lager och logistik
WooCommerce (eller annan webshoplösning)
Unifaun Online för transportbokningar
Säljer bland annat också via CDON.COM

 

 

 

 

Såhär kan vi hjälpa er

Problemlösning.

Visma.net kopplas samman med Webbshoppen via Sharespine Plugboard. När kunden beställer kan denna se om en vara finns på lagret. När beställningen är lagd via nätet kommer ordern direkt in i Visma.net och läggs på rätt kund. Utleveranser skapas automatisk och plocklista kan skrivas ut. Är det en beställningsvara kan systemet hantera en automatisk beställning av den varan om man så önskar. Efter plockning skrivs följesedeln ut och frakten bokas via Unifaun Online som är integrerad med Visma.net

Dessutom säljer kunden även via marknadsplatsen CDON.COM
Produktregister och lagersaldo i Visma.net speglas till både webbshop och marknadsplatserna. Kunder och orders skickas in till Visma.net från både marknadsplats och webbshop

Avstämning av betalningar mot betalningsväxlar som Klarna och Svea Ekonomi går också in via Sharespine Plugboard till Visma.net

Kompletterande produkter.

Unifaun

Säljer och distribuerar ditt företag fysiska produkter? Integrera transportadministrations-verktyget Unifaun Online med det molnbaserade affärssystemet Visma.net. Minimera dubbelregistrering av data och vinn mera tid till kärnverksamheten!
Läs mer
 

Visma.net

Visma.net är ett helt molnbaserat system ett av de första och bästa molnbaserade systemen som riktar sig mot medelstora och stora bolag. Visma.net hjälper dig med enkel och bra rapportering, sänkta personalkostnader och ökad säkerhet.
Läs mer

HAR DU FRÅGOR? #ASKMORE

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning

Kontakta mig