Amesto Addons - Visma.net

Millnet.

En komplett branschlösning för tjänsteproducerande företag - kombinera Millnet Tid & Projekt med molnbaserade Visma.net. Kombinera två av marknadens bästa verksamhetssystem!

Boka en demo

Millnet Tid & Projekt.

med rätt verktyg sparar du tid och ökar lönsamheten.

Tidrapportering ska gå snabbt och enkelt. Därför sätter Millnet Tid & Projekt användaren och verksamhetens vardag i fokus. Tillgänglighet och överskådlighet är nyckelorden som minimerar administrationen kring rapportering, redovisning av tid och fakturering. Tid som istället kan användas till något betydligt bättre.

 

 

 

INTEGRATIONSLÖSNING MELLAN 

Millnet + Visma.net

Kundinformation skickas löpande till Millnet och ser till att båda systemen är uppdaterade. Till Visma.net skickas alla resultatenheter och självklart ett färdig fakturaunderlag reda att faktureras. För att din projektledare ska få en totalbild över projektet skickar vi även bokförda projektkostnader från Visma.net till Millnet Tid & Projekt

Kompletterande produkter.

 

Visma.net

Visma.net är ett helt molnbaserat system ett av de första och bästa molnbaserade systemen som riktar sig mot medelstora och stora bolag. Visma.net hjälper dig med enkel och bra rapportering, sänkta personalkostnader och ökad säkerhet.
Läs mer

Visma.net Autopay

Reducera tiden ni lägger på manuell hantering av upp- och nedladdning av bankfiler. Med Autopay hanteras elektroniska betalningar och banktransaktioner direkt i affärssystemet.
Läs mer

Amesto Cash Management

Applikationen hjälper dig med din fakturauppföljning och inkassohantering och fungerar tillsammans med både Visma Business, Visma.net ERP och Visma Global. Passa på att göra dessa flöden lite enklare!
Läs mer
 

Visma.net Approval

Visma.net Approval gör det möjligt att attestera fakturor och utlägg online eller via mobilen.
Läs mer

HAR DU FRÅGOR? #ASKMORE

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning

Kontakta mig