Visma.net hjälper dig med:

  • Kraftfulla analyser i realtid
  • Ekonomisystem till molnet
  • Effektivisera - Automatisera

Vi är Nordens största Visma partner

Kontakta oss

Visma.net - framtidens affärssystem finns i molnet

 

Med Visma.net säkerställer du att ditt företag har det senaste inom affärssystem. Visma.net är ett helt molnbaserat affärssystem vilket betyder att man slipper egna servar, dyra implementationer samt ditt affärssystem är alltid uppdaterat till den senaste versionen. Realtidsrapportering, säkerhet och tillgänglighet är några av de viktigaste egenskaper i ett affärssystem och för dig som användare.  

Vi har även vår egen BI (Business Intelligence) lösning som gör att du kan ta ut rapporter och analysera vilken data som helst från ditt Visma system för att ge er fullständig kontroll på verksamheten.  

Vi på Amesto Solutions är experter på visma.net och nordens största största Visma partner med kontor i Sverige, Norge och Danmark.

Amesto har utvecklat en egen metodik hur vi jobbar med kunder vilket har gjort oss till en uppskattad partner och årets raket av Visma Software.

Vill du veta mer hur Amesto Solutions kan hjälpa ditt företag spara både tid och pengar så tveka inte att kontakta oss.

Kontakta oss 

Technology10_670x970.jpg

Enkel och bra rapportering

Med Amesto Insight* mot Visma.net får du snabbt och enkelt en realtids uppföljning på de för dig viktiga KPI:erna. Rapporter byggs enkelt med data från flera olika datakällor. Du behöver inte längre lägga tid på att skapa nya rapporter varje månad eller att gå till en kollega som hjälper dig att få fram relevant data.

*Amesto Insight är vår lösning för att enkelt få ut data och skapa rapporter i Power BI, Microsofts BI-lösning som ingår i Office365.

Sänkta personalkostnader

Automatisering är vardag i Visma.net. Här väljer du bland 100 färdiga automatiseringsrutiner som möjliggör kapning av manuella processer. Ni kan med automatiserade rutiner växa utan att anställa eller omfördela personal till mindre administrativa delar.

Ökad säkerhet

Visma.net är en helt molnbaserad lösning, både ekonomi- och logistikdelarna ligger helt i molnet. Med en molnlösning delar ni på hela säkerhetsuppsättningen gällande servrar, brandväggar, backup-tagning som alla andra Visma.net kunder. Det blir billigare för varje enskilt företag att få riktigt hög och bra säkerhet kring lösningen. Visma tillser att alla regler efterföljs och alla kunder har möjlighet att aktivera tvåvägs-autentiserings för inloggning i systemet. För många blir Visma.net en billigare lösning än att ta kostnader för server, drift och uppgraderingar själv.