Visma.net hjälper dig med:

  • Kraftfulla analyser i realtid
  • Ekonomisystem till molnet
  • Effektivisera - Automatisera

Vi är Nordens största Visma partner

Kontakta oss

Visma.net - framtidens affärssystem finns i molnet

Söker du efter ett system att växa med, ett system som ska stötta era flöden även om de är lite avancerade, ett system som automatisera många av era tidskrävande moment då är Visma.net rätt system för dig. Visma.net är ett helt molnbaserat system ett av de första och bästa molnbaserade systemen som riktar sig mot medelstora och stora bolag. Genom att arbeta i ett molnbaserat system behöver ni inte längre hantera egna servrar, backup-tagning och uppgraderingar allt detta sköts med automatik när man använder Visma.net.

Kontakta oss 

Technology10_670x970.jpg

Enkel och bra rapportering

Med Amesto Insight* mot Visma.net får du snabbt och enkelt en realtids uppföljning på de för dig viktiga KPI:erna. Rapporter byggs enkelt med data från flera olika datakällor. Du behöver inte längre lägga tid på att skapa nya rapporter varje månad eller att gå till en kollega som hjälper dig att få fram relevant data.

*Amesto Insight är vår lösning för att enkelt få ut data och skapa rapporter i Power BI, Microsofts BI-lösning som ingår i Office365.

Sänkta personalkostnader

Automatisering är vardag i Visma.net. Här väljer du bland 100 färdiga automatiseringsrutiner som möjliggör kapning av manuella processer. Ni kan med automatiserade rutiner växa utan att anställa eller omfördela personal till mindre administrativa delar.

Ökad säkerhet

Visma.net är en helt molnbaserad lösning, både ekonomi- och logistikdelarna ligger helt i molnet. Med en molnlösning delar ni på hela säkerhetsuppsättningen gällande servrar, brandväggar, backup-tagning som alla andra Visma.net kunder. Det blir billigare för varje enskilt företag att få riktigt hög och bra säkerhet kring lösningen. Visma tillser att alla regler efterföljs och alla kunder har möjlighet att aktivera tvåvägs-autentiserings för inloggning i systemet. För många blir Visma.net en billigare lösning än att ta kostnader för server, drift och uppgraderingar själv.