Digitalisera er fakturahantering

Visma.net Autopay.

Reducera tiden ni lägger på manuell hantering av upp- och nedladdning av bankfiler. Med Autopay hanteras elektroniska betalningar och banktransaktioner direkt i ekonomisystemet.

Boka en demo

Autopay.

Mycket av den hantering som ligger till grund för betalning av leverantörsfakturor och mottagande av kundinbetalningar bygger på filer som skickas och tas emot. För att automatisera hanteringen av betalningsflödet har Visma skapat tjänsten AutoPay som helt ersätter alla utläsningar, inläsningar och filer som skall hanteras. AutoPay är skapat i samarbete med Nordiska banker och säkerheten är testad och verifierad av dessa.

 

 

Utbetalningar.

Traditionell hantering av leverantörsbetalningar innebär att man kopplar upp sig mot banken för att föra över betalningsfilerna. Man måste logga in sig med dosa och kontrollera att filen kommer över. AutoPay tar bort hela hanteringen med filerna fram och tillbaka, det sker istället med automatik via en krypterad kanal. I fortsättningen är din reskontra alltid uppdaterad med senaste betalningarna.

 

 

Inbetalningar.

För att hämta kundinbetalningarna sker också uppkoppling och inloggning hos banken. Sedan skall filen hämtas och läsas in i affärssystemet. Med AutoPay behöver inga filer hämtas, inbetalningarna kommer in i affärssystemet och lägger sig som en bunt och är klar för inläsning. Reskontran är på så sätt alltid korrekt.

Kompletterande produkter.

Visma.net

Visma.net är ett helt molnbaserat system ett av de första och bästa molnbaserade systemen som riktar sig mot medelstora och stora bolag. Visma.net hjälper dig med enkel och bra rapportering, sänkta personalkostnader och ökad säkerhet.
Läs mer
 

Amesto Cash Management

Applikationen hjälper dig med din fakturauppföljning och inkassohantering och fungerar tillsammans med både Visma Business, Visma.net ERP och Visma Global. Passa på att göra dessa flöden lite enklare!
Läs mer

Visma Autoinvoice

Elektronisk faktura, e-faktura eller EHF faktura, kärt barn har många namn. AutoInvoice är som en Schweizisk kniv, mångsidig men enkel att använda, oavsett om Visma Business, Visma.net eller Visma Global är ditt affärssystem.
Läs mer

One Stop Reporting

Excelbaserat rapportverktyg med en molntjänst för visning och distribution av rapporter. Ett verktyg för en van Excelanvändare att bygga egna rapporter. Är integrerad med samtliga Visma-system.
Läs mer

Visma.net Approval

Visma.net Approval gör det möjligt att attestera fakturor och utlägg online eller via mobilen.
Läs mer

Visma Document Center

Elektronisk fakturahantering (EFH) underlättar arbetet, sänker kostnaderna och frigör personella resurser.
Läs mer
 

Centsoft

Med Centsoft får du marknadens mest moderna lösning för hantering av leverantörsfaktura. Systemet passar både små och stora företag, har kraftfull funktionalitet och är väldigt enkelt att arbeta i.
Centsoft

HAR DU FRÅGOR? #ASKMORE

Kontakta oss för kostnadsfri demo

Kontakta mig