Online Signature.

Få dina kontrakt underskrivna och sparade i SuperOffice på bara ett par minuter. Elektroniska underskrifter kan användas i alla situationer där man annars hade behövt skriva under för hand.

Kontakta oss

Underskrifter i SuperOffice.

Marknadens bästa verktyg för elektroniska underskrifter i SuperOffice

Få dina avtal underskriva och sparade i SuperOffice inom loppet av några minuter. Allt fler avtal ingås på nätet och därför ökar också behovet av säkra lösningar för identifikation och underskrift. Vi har en snabb och flexibel app som med hjälp av Signicat ger dig en smidig och säker användarupplevelse.
 
Snabb, säker och effektiv elektronisk signering

Med Online Signature sparar du både tid och pengar genom en snabb och säker signeringsprocess. Appen automatiserar traditionellt manuella processer som tidigare har genomförts med penna, scanner, skrivare och papper.

Signeringen kan istället göras till exempel på mobilen med BankID som är en mycket snabbare väg till ett signerat avtal. 

Enklare för dig, enklare för kunderna. 

 

 

 

 

 

Hur fungerar

Online Signature.

  1. Skapa en offert: utforma dokumentet som vanligt i SuperOffice
  2. Meddela kunden: starta signeringsprocessen direkt via SuperOffice. Kunden informeras genom ett e-postmeddelande med en länk och en inbjudan till signeringsprocessen. Du kan följa hela processen - steg för steg - i SuperOffice.
  3. Signatur och arkivering: slutanvändaren läser och undertecknar dokumentet online - enkelt och säkert! Det signerade dokumentet konverteras till en säker .pdf-fil i det internationella formatet PAdES och sparas omedelbart  i aktivitetslistan i SuperOffice.

Icon

Datasync

Din data är en affärsmöjlighet. Anslut dina andra affärssystem till SuperOffice CRM med hjälp av DataSync och skapa en integrerad och optimerad affärsplattform.


Icon

EDS - Expander Design Suite

Det överlägset mest flexibla och effektiva designverktyget för SuperOffice. Mer än 10 000 användare är varje dag beroende av designlösningar som levereras med hjälp av EDS.


Icon

Online Dashboard

Ge din information liv! Omvandla affärskritisk företagsinformation till värdefulla översiktsbilder som kan visas på alla typer av enheter.


Icon

Telefoniintegration

Kunder älskar att bli igenkända. När du har fullständig överblick och kan starta de vanligaste aktiviteterna i SuperOffice med ett enda klick så kan du ge utmärkt service, snabbare.


Icon

Amesto DocArc

Amesto DocArc är det bästa verktyget på marknaden för att kategorisera och strukturera dokument i SuperOffice. Verktyget kombinerar det kända och flexibla utseendet från utforskaren i Windows med det enkla...


Icon

PDF Manager

Konvertera dina dokument i SuperOffice till .pdf-format - snabbt, säkert och enkelt!


Nyfiken på Amesto Apps? #askmore

Kontakta oss för kostnadsfri rågivning

Kontakta oss