Amesto Apps

Maximera ditt SuperOffice CRM med tilläggsprodukter från

Amesto Apps.

Maximera ditt SuperOffice CRM med tilläggsprodukter från

Amesto Apps.

Gör ditt SuperOffice mobilt med

Amesto Apps.

Vi levererar egna appar till SuperOffice CRM som gör att du kan jobba mer effektivt. Få mer gjort och låt oss göra grovgörat istället! Om du använder SuperOffice som ditt CRM så har du många olika möjligheter för att förbättra din lösning tillsammans med våra Amesto Apps.

EDS - Expander Design Suite

Det överlägset mest flexibla och effektiva designverktyget för SuperOffice. Mer än 10 000 användare är varje dag beroende av designlösningar som levereras med hjälp av EDS.
Expander Design Suite
 

Datasync

Din data är en affärsmöjlighet. Anslut dina andra affärssystem till SuperOffice CRM med hjälp av DataSync och skapa en integrerad och optimerad affärsplattform.
DataSync
 

Online Dashboard

Ge din information liv! Omvandla affärskritisk företagsinformation till värdefulla översiktsbilder som kan visas på alla typer av enheter.
Online Dashboard
 

Telefoniintegration

Kunder älskar att bli igenkända. När du har fullständig överblick och kan starta de vanligaste aktiviteterna i SuperOffice med ett enda klick så kan du ge utmärkt service, snabbare.
Telefoniintegration CRM
 

Online Signature

Få dina kontrakt underskrivna och sparade i SuperOffice på bara ett par minuter. Elektroniska underskrifter kan användas i alla situationer där man annars hade behövt skriva under för hand.
Online Signature

Amesto DocArc

Amesto DocArc är det bästa verktyget på marknaden för att kategorisera och strukturera dokument i SuperOffice. Verktyget kombinerar det kända och flexibla utseendet från utforskaren i Windows med det enkla och användarvänliga gränssnittet i SuperOffice.
Amesto DocArc

PDF Manager

Konvertera dina dokument i SuperOffice till .pdf-format - snabbt, säkert och enkelt!
PDF Manager
 

Nyfiken på Amesto Apps? #askmore

Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning

Kontakta oss