PowerBi

Visualisera din data som du själv önskar

Power BI

Visualisera din data som du själv önskar

Power BI

Skapa värdefulla insikter utifrån data

Power Bi

Power BI innehåller en uppsättning av analysverktyg som kan användas för att sprida insikter inom hela företaget - Business Intelligence som tar ditt företag till nästa nivå!

Stora mängder datakällor kan anslutas som underlag för insikterna. Dataanalys görs smidigt genom verktygets interaktiva visualiseringsfunktion. Rapporter och översikter skapas enkelt tack vare Business Intelligence förmågorna inom Power BI. Anställda kan skapa egna dashboards och få en övergripande bild över företags verksamhet. 

Önskar du en konstnadsfri demo?

Big Data och IoT

Big Data och ny teknologi som gör det lättare att bearbeta och analysera stora och komplexa datamängder snabbare och mer exakt.
Big Data och IoT
 

Machine Learning & AI

Vi kan hjälpa organisationer att systematisera och presentera data med hjälp av maskininlärning och AI. Konstgjord intelligens kan stödja företag som sträcker sig från beslutsfattande och prediktiva analyser av framtida resursbehov.
Machine Learning & AI
 

BI Rådgivning

Business Intelligence och analytics används för att uppnå bättre beslutsfattande och insikt i företagets behov. Våra konsulter arbetar med rådgivning och systemutveckling.
BI Rådgivning
 

 

 

 

 

 

VISUALISERA DIN DATA FÖR ATT TJÄNA DIG

Skapa presentationer

Power BI låter dig enkelt skapa interaktiva presentationer som du kan organisera och visualisera dina data som du vill, så att du kan fokusera på det som är mest viktigt för dig. Håll dig uppdaterad och identifiera trender kontinuerligt med effektiv självbetjänings-BI som hjälper dig att driva ditt företag till nya höjder.

Amesto som helhetsleverantör

Infrastruktur & Managed Services

Amesto är en komplett tjänsteleverantör som driftar applikationshantering, infrastruktur och kringutrustning hos våra kunder. Som kund hos oss får du tillgång till LOIS teknologiplattform och en rad molntjänster
Infrastruktur & Services
 

Företagssystem

Smarta lösningar och effektiv användning av tid skapar konkurrenskraft. I över 20 år har vi arbetat för att förenkla affärsprocesser och leverera systemlösningar till nordiska kunder inom ERP, CRM och HRM. Med vår vision: Simplifying business.
Företagssystem
 

Tjänster & Rådgivning

Vi erbjuder konsulttjänster som rådgivning, support, utbildning, projektledning, installationer, integration och implementering av produkter från b.la. Visma, SuperOffice, Sympa och på egen programvara.
Tjänster & Rådgivning

Event

Vill du hålla dig uppdaterad på vad som händer inom de olika affärsområdena eller vill skaffa dig djupare kunskap inom ett specifikt ämne? Välkommen till Amesto Academy!
Amesto Event

HAR DU FRÅGOR? #ASKMORE

Önskar du en kostnadsfri demo?

Kontakta oss