Seminarium och workshops

 

Amesto Solutions håller en rad seminarium, workshops och andra kundforum under året, allt för att hjälpa dig att få ut mesta möjliga mervärde ur dina produkter och dina företagsprocesser. Håll koll här för aktuella arrangemang och information om hur du anmäler dig.

 

Den digitala ekonomiavdelningen - Visma och Amesto Solutions bjuder på frukost och en inblick i framtiden! 

 

Svenska företag hamnar efter i digitaliseringen och mer än hälften av dem har en oklar digital strategi. Eftersom digitalisering också driver effektivitet är det viktigt att snabbt komma med på tåget. Ett stort steg mot digitalisering är att “robotifiera” ekonomiska och administrativa processer med hjälp av smarta molnlösningar.

På framtidens ekonomiavdelning hanteras alla monotona och tråkiga arbetsuppgifter av effektiva system. Personalen behöver bara hantera avvikelser och kan istället fokusera på viktigare saker så som uppföljning av nyckeltal och utveckling av verksamheten.

 

Under 90 minuter får du (förutom en god frukost) tips och inspiration om hur du kan automatisera bort onödig administration och ligga steget före i den digitala transformationen.

Har du dessutom möjlighet att närvara vid tillfällena i Sundsvall den 18:e april eller i Uppsala den 3:e maj så finns produktspecialister från Amesto Solutions på plats!

  

 

Cloud Partner of the year | Amesto Solutions"Cloud Partner of the Year" 

Motivering till priset är enligt Visma "Partnern bearbetar med engagemang, kompetens och fokus marknaden för att finna nya kunder till Visma.net. Partnern har en dedikerad satsning på Visma.net såväl i Sverige som i Norden, vilket också visar sig i resultaten."