Seminarium och workshops

 

Amesto Solutions håller en rad seminarium, workshops och andra kundforum under året, allt för att hjälpa dig att få ut mesta möjliga mervärde ur dina produkter och dina företagsprocesser. Håll koll här för aktuella arrangemang och information om hur du anmäler dig.

 

Effektivitetsmöten

– vi bjuder på vår rådgivning!

 

Ta möjligheten att få kostnadsfri privat rådgivning med våra 2 lösningsrådgivare och diskutera era behov, samt få tips på hur ni kan effektiva lösningar.

I del ett av mötet lyssnar vi in och rådgör kring era behov i er nuvarande affärssystemlösning och efter mötet har vi möjlighet att ta upp detta med rätt person i vår organisation för vidare hantering.

I del två av mötet berättar vi hur Amesto kan effektivisera, automatisera och digitalisera verksamheter med den kunskap och produktportfölj vi har.

Mötet varar ca 1 timme och det kommer endast att bokas in en kund per möte vilket gör att ni får vår fulla uppmärksamhet. Vi arrangerar möten varje tisdag förmiddag fram till nyåret. Maila ert intresse till för att hitta ett datum som passar er.

 

Boka ert effektivitetsmöte här

 

Amesto

Välkomna på frukostseminarie!

Tillsammans med Amesto och Sympa

Amesto har som mission ”Simplifying Business” genom att digitalisera och förenkla våra kunders affärsprocesser. Vi erbjuder nu också programvara inom HRM – Sympa HRM. HRM är en förkortning av ”Human Resource Management” eller med andra ord; konsten att organisera era personaluppgifter.

Den 3/10 oktober bjuder Amesto in till ett frukostseminarie i sina lokaler på Rosenlundsgatan 54, i Stockholm.

Från 08:00 serveras en lättare frukost. Sedan fortsätter eventet till 09:30. 


Amesto ser fram mot att få träffa er och diskutera hur vi kan stötta er i era ambitioner att få de allra nöjdaste medarbetarna. Läs mer om vårt affärsområde HRM och Sympa HRM.

Anmäl dig här

Cloud Partner of the year | Amesto Solutions"Cloud Partner of the Year" 

Motivering till priset är enligt Visma "Partnern bearbetar med engagemang, kompetens och fokus marknaden för att finna nya kunder till Visma.net. Partnern har en dedikerad satsning på Visma.net såväl i Sverige som i Norden, vilket också visar sig i resultaten."