<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

AMESTO APPS

Underskrifter i SuperOffice.

Få dina kontrakt underskrivna och sparade i SuperOffice på bara ett par minuter. Elektroniska underskrifter kan användas i alla situationer där man annars hade behövt skriva under för hand.

marknadens bästa vertyg för elektronisk signering

Online Signature.

Få dina avtal underskriva och sparade i SuperOffice inom loppet av några minuter. Allt fler avtal ingås på nätet och därför ökar också behovet av säkra lösningar för identifikation och underskrift. Vi har en snabb och flexibel app som med hjälp av Signicat ger dig en smidig och säker användarupplevelse.

 Snabb, säker och effektiv elektronisk signering.


Med Online Signature sparar du både tid och pengar genom en snabb och säker signeringsprocess. Appen automatiserar traditionellt manuella processer som tidigare har genomförts med penna, scanner, skrivare och papper.

Signeringen kan istället göras till exempel på mobilen med BankID som är en mycket snabbare väg till ett signerat avtal. 

Enklare för dig, enklare för kunderna. 

HUR FUNGERAR

Online Signature?

  1. Skapa en offert: utforma dokumentet som vanligt i SuperOffice
  2. Meddela kunden: starta signeringsprocessen direkt via SuperOffice. Kunden informeras genom ett e-postmeddelande med en länk och en inbjudan till signeringsprocessen. Du kan följa hela processen - steg för steg - i SuperOffice.
  3. Signatur och arkivering: slutanvändaren läser och undertecknar dokumentet online - enkelt och säkert! Det signerade dokumentet konverteras till en säker .pdf-fil i det internationella formatet PAdES och sparas omedelbart  i aktivitetslistan i SuperOffice.
Nature46_466x466-1

Maximera ditt SuperOffice

Amesto Apps.

Vi hjälper dig förbättra ditt SuperOffice CRM tillsammans med våra Amesto Apps. Ta del av fler lösningar och börja arbeta mer effektivt.

NYFIKEN PÅ AMESTO APPS? #ASKMORE

Kontakta oss så visar vi dig!

Kontakta oss