Transportbokning med Visma.net och Unifaun Online

Kombinera två av marknadens bästa verksamhetssystem!

 

Visma.net - automatisera dina lagerrutiner och öka lönsamheten

Automatisera leveransprocessen med Visma.net Logistics. Utöver plock och pack automatiseras även skapandet av utleveranser, fakturaunderlag och utskick av faktura/efaktura. Med Visma.net Autopay hämtas inbetalningar löpande från banken och uppdaterar reskontran. Avvikelser i processerna fångas i avvikelserapporter.

 

Unifaun Online Plus - med rätt verktyg sparar du tid och ökar lönsamheten

Transportbokning ska gå snabbt, enkelt och utan fel. Med Unifaun Online Plus finns alla transportörer uppkopplade och ni som kund väljer den tjänsten som passar er. Både avsändaren och mottagaren får en föravisering med spårningsnummer för spårning av paketet. Minimera intern administration och öka servicenivån mot kunderna!

 

Integrationslösning mellan Visma.net och Unifaun Online Plus

Dubbelregistrering av leveransinformation är kostsamt. Leveransinformation skickas till Unifaun Online Plus efter att utleveransen är klar. Välj själv om ni vill lägga upp kolli och vikt i Visma.net eller registrera det i Unifaun Online Plus för att sen printa ut transportetiketter. Mottagaren(kunden) får sen en föravisering via e-post.

 Unifaun Online Visma.net

 

Amesto levererar denna lösning till alla Visma.net kunder oavsett vilken Visma-partner ni har kontakt med.

Cloud Partner of the year | Amesto Solutions"Cloud Partner of the Year" 

Motivering till priset är enligt Visma "Partnern bearbetar med engagemang, kompetens och fokus marknaden för att finna nya kunder till Visma.net. Partnern har en dedikerad satsning på Visma.net såväl i Sverige som i Norden, vilket också visar sig i resultaten."