Sharespine

Sharespine erbjuder i dag standardiserade integrationer och fungerar som ett nav mellan ca 30 webshopleverantörer, Visma.net ERP, betalväxlar som bland annat Klarna och Svea Ekonomi, men även marknadsplatser som CDON.COM, Tradera, Afound.

Transport & logistik

Amesto Solutions kan erbjuda kompletta branschlösningar för bolag i transport- och logistiksektorn. Vare sig det gäller affärssystem, personalhantering, tidrapportering eller automatiserad marknadsföring så har vi lösningen för er!

Transportadministration - Unifaun Online

Säljer och distribuerar ditt företag fysiska produkter? Integrera transportadministrations-verktyget Unifaun Online med det molnbaserade affärssystemet Visma.net. Minimera dubbelregistrering av data och vinn mera tid till kärnverksamheten!

Tjänsteföretag

Vi kan erbjuda en komplett branschlösning för tjänsteproducerandeföretag genom att koppla ihop Millnet Tid & Projekt med kraftfulla Visma.net. Läs mer här!

Cloud Partner of the year | Amesto Solutions"Cloud Partner of the Year" 

Motivering till priset är enligt Visma "Partnern bearbetar med engagemang, kompetens och fokus marknaden för att finna nya kunder till Visma.net. Partnern har en dedikerad satsning på Visma.net såväl i Sverige som i Norden, vilket också visar sig i resultaten."