Webbaserad rapportering, budgetering och analys.

OneStop Reporting är ett rapporterings- och budgeteringlösning som är 100 procent integrerat med Vismas ekonomisystem. 

Boka en demo

*Erbjudandet gäller en användare och ett företag. Månadskostnaden täcker licenskostnaden till One Stop Reporting och supportavgiften från Amesto Solutions. Uppstartsavgiften består av konfiguration av dataimport, användare och behörighet, samt 1 dag för instegsutbildning med en generell genomgång av alla funktioner i OSRs webbportal och i Excels designverktyg. I mån av tid även design av rapport. För Visma Business ingår installation av OneStop Reporting på kundens server. Uppstarten utförs via video om inget annat önskas. Amesto Solutions allmänna villkor gäller.

OneStop Reporting.

Grafiskt tilltalande rapporter och formulär

Designen av rapporter skapas med direkt tillgång till all data från ditt ERP-system, inkluderat med tabeller och fält. Formulär och rapporter lagras med hjälp av en lätt ”dra-och-släpp”-funktionalitet i ett gränssnitt som ser ut som Excel. Och tillgång till OneStop Reportings publiceringslösning gör att rapporter och formulär distribueras enkelt och effektivt. Från kontrollpanelen styr du därefter vad användarna kan göra med rapporterna.  

Rapportering via webben

Med OneStop Reportings portal som startpunkt får användarna tillgång till webbaserad rapportering och analyser. Som komplement finns även möjlighet för dessa att – inte bara se rapporterna – utan även lagra och visa visuella skrivbord baserat på data från verksamhetens drift. Ett bibliotek av skrivbord med förhandsvisning gör det lätt att komma igång med er egna unika design av rapporterna.

Registrering av budgetdata i realtid

OneStop Reporting har en webbaserad budget- och prognosmodul som är fullt integrerat med de övriga modulerna i OneStop Reportings portfölj. Med en funktionell lagringsfunktion, kan du lagra budgetdata ned direkt i ert ekonomisystems budgettabell, som bl.a. gör alla budgettabellerna tillgängliga direkt inifrån ekonomisystemet. Registrering av budgetdata sker i realtid genom formulär som laddas upp i OSR:s portal. I själva registreringsarbetet finns också möjligheten att få hjälp av olika stödjande funktioner som procentbaserade kalkyleringar, historiska tal och underspecifikationer, etc.   

Distribution av rapporter

Distribuera era rapporter enkelt med OSR Publisher. I denna modul registrerar du vem som ska ha tillgång till vilka rapporter, inom vilka tidsramar och i vilket format. Skapa en automatiserad distribution av rapporterna ut i organisationen baserat på förhandsdefinierade distributionsalgoritmer.

Rapporter kan beställas i olika format och leveransen kan ske genom e-post, till en skrivare, till en PC/server eller till direkt in i ett rapporteringsbibliotek. Rapporteringspaketet kan även innehålla andra typer av dokument, såsom Word- eller PDF-dokument. Detta gör att man kan sätta samman ett rapportpaket som inkluderar nödvändiga bilagor.


Paketerbjudande

OneStop Reporting + Visma

Amesto Solutions har en kampanj om du köper OneStop Reporting som komplement till ert ekonomisystem Visma.net eller Visma Business. På köpet får du även gratis introduktion och fastpris på uppstart*

OneStop Reporting med

Månadskostnad från 2 499 kr/mån
+ 19 500 i uppstartsavgift(engångskostnad).

OneStop Reporting med

Månadskostnad från 3 499 kr/mån
+ 32 500 i uppstartsavgift(engångskostnad)

Kontakta oss redan idag

Har du en förfrågan? #askmore

Kontakta oss för en rådgivning

Kontakta mig