BI Rådgivning

Rådgivning inom

BI & Analytics.

Rådgivning inom

BI & Analytics.

Behöver du hjälp FÖR ATT FÅ BÄTTRE INSikt I ETT FÖRETAG?

Business Intelligence - Konsulter.

Alla vet att nyckeltal är färska, men många företag spenderar många timmar varje vecka på nyckelfärdigrapportering. Våra BI-rådgivare kan hjälpa dig med insikter och full kontroll över finansiella siffror. Dessutom kan vi hjälpa till med förutsägelse och datatekniker, maskininlärning och artificiell intelligens.

Business Intelligence och analytics används för att uppnå bättre beslutsfattande och insikt i företagets behov. Våra konsulter arbetar med rådgivning och systemutveckling. Det kan till exempel vara råd och strategiutveckling i dina affärsprocesser, eller förvaltning och organisationsutveckling.

HJÄLP FÖR ATT ÖKA OCH VISUALISERA DATA?

Beställ en BI-konsult.

Vi erbjuder många BI-tjänster, rapportering och analys och matchar dina behov med rätt konsult. Vi bygger på ditt projekt och vi hittar den bästa konsulten. Typiska tjänster vi kan hjälpa till med är:

  • Råd och BI-strategi
  • Experter i Power BI och Onestop Reporting
  • Plattform och arkitektur
  • Transformera och visualisera data för att få värdefull insikt
Sänd förfrågan

HJÄLP FÖR ATT ÖKA OCH VISUALISERA DATA?

Amesto matchar era behov med rätt konsult.

Big Data och IoT

Big Data och ny teknologi som gör det lättare att bearbeta och analysera stora och komplexa datamängder snabbare och mer exakt.
Big Data och IoT

Machine Learning & AI

Vi kan hjälpa organisationer att systematisera och presentera data med hjälp av maskininlärning och AI. Konstgjord intelligens kan stödja företag som sträcker sig från beslutsfattande och prediktiva analyser av framtida resursbehov.
Machine Learning & AI
 
 

Power Bi

Power BI låter dig enkelt skapa interaktiva presentationer som du kan organisera och visualisera dina data som du vill, så att du kan fokusera på det som är mest viktigt för dig.
Power BI

Tjänster & Rådgivning

Vi erbjuder konsulttjänster som rådgivning, support, utbildning, projektledning, installationer, integration och implementering av produkter från b.la. Visma, SuperOffice, Sympa och på egen programvara.
Tjänster & Rådgivning

Vårt erbjudande

Amesto Solutions är er samarbetspartner för era digitala behov. Vi levererar helhetslösningar med den senaste tekniken.
Vårt erbjudande

One Stop Reporting

Excelbaserat rapportverktyg med en molntjänst för visning och distribution av rapporter. Ett verktyg för en van Excelanvändare att bygga egna rapporter. Är integrerad med samtliga Visma-system.
Läs mer
 

Har du frågor? #Askmore

Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning

Kontakta mig