BI & Analytics

Simplifying your analytics.

Business Intelligence & Analytics.

Önskar du lära dig mer om hur BI och Analytics kan hjälpa er att få bättre insikt i erat företag?

Kontakta oss

Simplifying your analytics.

Business Intelligence & Analytics.

Önskar du lära dig mer om hur BI och Analytics kan hjälpa er att få bättre insikt i erat företag?

Kontakta oss

Få bättre insikt

Business Intelligence & Analytics.

För att fatta rätt beslut måste man ha den nödvändiga insikten baserad på fakta och inte bara magkänsla. Vi kan hjälpa dig att bearbeta rådata från olika datakällor till information som genom analys ger verklig inblick så att du kan fatta bättre beslut om er verksamhet.

Business Intelligence handlar om att få insikt i affärsverksamhet, från marknadsföring och försäljning till ekonomi och redovisning. Vi kan hjälpa dig med datainsamling, tolkning och analys för visuell rapportering som ger dig det nödvändiga beslutsunderlaget och kan avslöja nya affärsmöjligheter.

Simplifying Analytics

Vad gör vi?

Företaget utvecklar koncept baserade på Big Data och IoT för både affärs och offentliga sektorer. Flera av koncepten kommer att gynna invånarna i de större städerna i Norge och internationellt. Förutom att ge affärer till affärer och lyckliga invånare i städerna, kommer de också att bidra till ett något grönare samhälle. Våra begrepp omfattar gaming baserat på Big Data för kraftindustrin, skräddarsydda lösningar för Smart City och Smart Industry lösningar som: Innehåller förutsägbart och tillståndsbaserat underhåll inom industrin, oljetjänster, transport och infrastruktur.

Big Data och IoT

Big Data och ny teknologi som gör det lättare att bearbeta och analysera stora och komplexa datamängder snabbare och mer exakt.
Big Data och IoT
 

BI Rådgivning

Business Intelligence och analytics används för att uppnå bättre beslutsfattande och insikt i företagets behov. Våra konsulter arbetar med rådgivning och systemutveckling.
BI Rådgivning

Machine Learning & AI

Vi kan hjälpa organisationer att systematisera och presentera data med hjälp av maskininlärning och AI. Konstgjord intelligens kan stödja företag som sträcker sig från beslutsfattande och prediktiva analyser av framtida resursbehov.
Machine Learning & AI

BI- och Rapporteringssystem

Vi tillhandahåller rapporterings- och analyssystem (Business Intelligence) där du enkelt kan extrahera alla nödvändiga rapporter som du behöver ha full kontroll och kontroll över din verksamhet!
BI - och Rapportering

Tjänster & Rådgivning

Vi erbjuder konsulttjänster som rådgivning, support, utbildning, projektledning, installationer, integration och implementering av produkter från b.la. Visma, SuperOffice, Sympa och på egen programvara.
Tjänster & Rådgivning
 

Infrastruktur & Managed Services

Amesto är en komplett tjänsteleverantör som driftar applikationshantering, infrastruktur och kringutrustning hos våra kunder. Som kund hos oss får du tillgång till LOIS teknologiplattform och en rad molntjänster
Infrastruktur & Services
 

HAR DU FRÅGOR? #ASKMORE

Önskar du en kostnadsfri demo?

Kontakta oss