Best of breed - SuperOffice och Visma

Låt Amesto vara din helhetsleverantör!

 

Cloud Partner 2015 

 

"Ändra endast i ett system, alla system blir uppdaterade automatiskt"

Amesto Solutions erbjuder en integration mellan SuperOffice och Vismas produkter. Integrationen uppdaterar information löpande mellan systemen så att båda systemen alltid är uppdaterade med den senaste ändringen som genomförts.

 

"Skapa en kund, leverantör eller ett projekt i ett system och båda systemen blir uppdaterade"

Vi integrerar kund-, leverantör- och kontaktpersonregisterna mellan SuperOffice och Visma. Det räcker med att skapa ny information i ett system så läses den över till det andra.

 

"Få ekonomisk översikt med drilldown från Visma inne i SuperOffice"

Integrationen hämtar ekonomisk data från Visma och visar denna på kundkortet i SuperOffice. Översikten visar öppna saldon, order och fakturor per kund. Du har synbarhet hela vägen ner till fakturaraden som ligger sparad i ditt Visma-system.

 

Integration SuperOffice Visma

Leverantör av båda SuperOffice och Visma

Amesto Solutions är nordens största partner och leverantör av SuperOffice och Visma. Vi är tillsammans 50 anställda och har en rikstäckande organisation.

SuperOffice är ett molnbaserad CRM system för alla typer verksamheter.
Läs mera om SuperOffice.

Visma.net är ett molnbaserad affärssystem för större små och mellanstora bolag. Fokus i Visma.net är att automatisera arbetsprocesser. Visma Business är Vismas mest etablerade och flexibla affärssystem.

Läs mera om Vismaprodukterna.

104SB-620x355.jpg

Vill du ha mer information?

Fyll i formuläret här bredvid så kontaktar vi dig inom kort.

Tack på förhand!

Cloud Partner of the year | Amesto Solutions"Cloud Partner of the Year" 

Motivering till priset är enligt Visma "Partnern bearbetar med engagemang, kompetens och fokus marknaden för att finna nya kunder till Visma.net. Partnern har en dedikerad satsning på Visma.net såväl i Sverige som i Norden, vilket också visar sig i resultaten."