Vi är proffs på att effektivisera och automatisera affärsprocesser hos våra kunder. Vi tillhör Amesto-koncernen som är Nordens största Visma partner och våra verksamhetskonsulter har specialistkompetens inom ERP, CRM, logistik, produktion, inköp, säljstöd, lön och rapportering.

Koncernen består av tio bolag och över 250 dedikerade medarbetare med huvudkontor placerat i Oslo. I Sverige finns vi i Stockholm. Göteborg, Malmö och Sundsvall.

Våra konsulter sitter på mångårig kunskap inom verksamhetsutveckling och hjälper våra kunder att bygga breda, funktionella och integrerade lösningar. Vi har kunder inom många olika verksamhetsområden som är utspridda över hela landet. En hörnsten i alla uppgifter vi tar oss an är vår företagsmission; "Simplifying business".

För oss innebär "Simplifying business" att kapa administration för slutanvändaren, att lägga tid på rätt steg i processerna och att kunna implementera affärsverktyg som hjälper våra kunder att uppnå dess fulla potential. Vi vill hjälpa våra kunder att växa smart och att växa långsiktigt.

Vi tillhandahåller lösningar som stöder era affärsprocesser inom försäljning, marknadsföring och kundservice. Amesto Solutions CRM är en ledande återförsäljare av Superoffice CRM med lång erfarenhet och kompetenta konsulter dedikerade till CRM.

Ska du köpa ett nytt CRM-system? Vi levererar främst Superoffice CRM. Vinnaren av PC Worlds "Best-in-test" fyra gånger. Dessutom har vi ett antal smarta lösningar som optimerar försäljningsprocessen. Vi har genomfört CRM-implementationer med över 1000 kunder i hela Skandinavien.

Vi har arbetat med CRM i allmänhet och SuperOffice i synnerhet sedan år 2000. Amesto har sedan lång tid varit framgångsrika inom ERP, som Nordens största Vismapartner och önskade kunna leverera en helhetslösning inom ERP och CRM. Resultatet blev Amesto Solutions CRM. Två erfarna bolag med ca 20 experter inom CRM och SuperOffice slog 2014 sina påsar samman och startade upp Amesto Solutions CRM.

Vi har över 300 kunder i Sverige, som nästan alla har det gemensamt att de använder SuperOffice som CRM- och/eller ärendesystem. Men många av dessa företag är också kunder till oss inom något av våra kompletterande områden; Elektronisk kommunikation, Gamification, Dokumenthantering och adressinformation.

Cloud Partner of the year | Amesto Solutions"Cloud Partner of the Year" 

Motivering till priset är enligt Visma "Partnern bearbetar med engagemang, kompetens och fokus marknaden för att finna nya kunder till Visma.net. Partnern har en dedikerad satsning på Visma.net såväl i Sverige som i Norden, vilket också visar sig i resultaten."