Molntjänster

Från och med nu kan du få allt lagrat säkert i molnet, tillgängligt dygnet runt över hela världen. Ta full kontroll över er verksamhet med en komplett webbaserad lösning. Arbeta smartare med en skalbar och kostnadseffektiv affärslösning - var du än är, dygnet runt! Säg adjö till dyra servrar, backup rutiner, tidskrävande installationer och uppdateringar.

Vi hjälper er utveckla er verksamhet med molnbaserade affärssystem inom ekonomi, logistik, CRM, projektledning samt tidrapportering.

Amesto arbetar med SuperOffice och Visma.

Visma.net Financials

Automatiserat affärssystem (ERP)

Visma.net Logistics

Automatisera och förenkla verksamheten på ditt lager!

Visma.net Expense

Registrera dina reseräkningar i Visma.net Expense!

Visma Severa

Visma Severa är integrerat med ekonomisystem Visma.net, Visma Business och Visma Global. Automatiskt integrerat med Google Maps, Google Search, Linkedin och Facebook.

SuperOffice Marketing

I SuperOffice CRM får du hjälp att samla viktig information på ett ställe, tillgängligt för alla med kundkontakt. Här kan ni bl.a. skapa och spara dokument, mail, mötesanteckningar och telefonsamtal. All information går att selektera för att använda i marknadssyfte.

SuperOffice Service

Få hjälp med att hantera alla era förfrågningar med SuperOffice Service. Ärendehantering, kundsupport, fakturafrågor, serviceärenden, beställningar, reklamationer eller interna förfrågningar, allt kan stöttas i SuperOffice Service.

Cloud Partner of the year | Amesto Solutions"Cloud Partner of the Year" 

Motivering till priset är enligt Visma "Partnern bearbetar med engagemang, kompetens och fokus marknaden för att finna nya kunder till Visma.net. Partnern har en dedikerad satsning på Visma.net såväl i Sverige som i Norden, vilket också visar sig i resultaten."