AnbudsService - bevakar dina upphandlingar och anbud

Amesto har lösningen för dig som tidigt vill få kännedom om nya upphandlingar. Du kan nu skräddarsy din bevakning gällande de upphandlingar som du är intresserad av vilket gör det lättare att bevaka dina affärsmöjligheter!

Vill du få in fler avtal till företaget? Då har vi lösningen för dig!

AnbudsService är ett verktyg du behöver för att hantera er avtalsbevakning på ett optimalt och effektivt sätt.

Amesto har lösningen för dig som tidigt vill få kännedom om nya upphandlingar. Du kan nu skräddarsy din bevakning gällande de upphandlingar som du är intresserad av. De flesta arbetar idag med elektroniska upphandlingar och anbud. Upphandlingarna uppdateras varje morgon vilket gör att du hela tiden håller dig informerad och kan i god tid göra ditt anbud. AnbudsService förenklar anbudshanteringen, ger bra överblick över ansvariga handläggare och leverantörer samt effektiviserar hanteringen av anbud och upphandlingar.

Erbjudande! 

För mindre än 50 kr per vecka får du tillgång till alla dessa upphandlingar och anbud inom de områden som intresserar er. Du väljer själv med sökord vilka upphandlingar du är intresserad av.

  • Enkel tillgång till de anbud som du önskar
  • En möjlighet att ge anbud, få in nya avtal och tjäna pengar
  • Daglig bevakning direkt till din mail
  • Skräddarsydd bevakning från de branscher du önskar
  • Du får ta del av upphandlingar för flera hundra miljarder per år.

Har du råd att missa ett enda anbud som du skulle kunna ha leverarat? Anmäl dig nedan till AnbudsService så skapar du direkt en bevakning av intressanta anbud som är anpassade för dig. Du får bevakning av alla förfrågningar och anbud som annonseras ut öppet för bara 1950 kr/år. Ord. pris från 2900 kr/år.

Här kan du anmäla dig som prenumerant för tjänsten AnbudsService och/eller testa tjänsten gratis.